Gratis verzending | Gratis retourneren uit de Benelux

ORIGINALGRAND ULTRA WING OX GRAY PINSTRIPE NUBUCK/FLAME SCARLET-NIMBUS CLOUD

Cole Haannummer: C32069-11
€ 190,00

€ 95,00

Kleur: Grey Pinstripe Nubuck-Flame
Het bovenwerk van de Wing Oxford is gemaakt van soepel nubuck. Stitchlite™-knit binnensock. Luxueus GRANDFØAM-voetbed. De rubberen onderkant zorgt voor optimale tractie en een grotere duurzaamheid.
Why you'll love it
Gewoon, omdat het kon, hebben we de ØriginalGrand Ultra Wingtip Oxford nog royaler voorzien van GRANDFØAM, zodat dit de meest gedempte ØriginalGrand ooit is. Daarna hebben we er een op maat gemaakt Ortholite™ voetbed ingelegd voor extra comfort en veerkracht. Vervolgens voorzien we de voet van een interne Stitchlite™ sock, voor een nauwsluitend, sokachtig gevoel dat maakt dat de schoen gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Tot slot zorgt extra rubber op de buitenzool voor extra tractie en duurzaamheid, voor meer grip en balans onder al dat comfort.

Great for
working
kicking back
celebrating

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Ideale pasvorm

De constructie omarmt de contouren van jouw lichaam voor de meest persoonlijke pasvorm. Optimaal comfortabel vanaf het allereerste draagmoment.

Lichtgewicht constructie

De samenstellingen van de onderdelen zijn zorgvuldig gekozen om minder te wegen, zodat je altijd verder kunt.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.