Gratis verzending in de Benelux

Klantenservice

Onze tweetalige klantenservice (NL-EN) is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Je kunt ook een email sturen naar: customercare@colehaan.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Heb je een vraag over je order, vermeldt dan altijd het ordernummer in het onderwerp van je mail. Je vindt het ordernummer op de orderbevestiging die je automatisch krijgt toegestuurd na het plaatsen van een bestelling.
Het kan voorkomen dat e-mailbevestigingen in de spambox of in de map ‘ongewenste reclame’ terechtkomen. Check daarom altijd eerst deze mailbox. Heb je de e-mail toch niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice: customercare@colehaan.nl. Vermeld daarbij ook de naam waaronder je de bestelling hebt geplaatst en de besteldatum.
Wij leveren een bestelling binnen 24 uur (werkdagen) aan bij DHL. Vervolgens levert DHL het pakket in de regel binnen 48 uur (binnen Nederland) en binnen 72 uur (binnen België en Luxemburg). Je ontvangt een Track en Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Let op: het kan enkele uren duren voordat deze link actief wordt.
Zolang het artikel nog niet is verzonden, kun je in de meeste gevallen van de bestelling afzien. Je kunt daarvoor een bericht sturen naar customercare@colehaan.nl. Als je al hebt betaald, storten wij na annulering van je aankoop het bedrag binnen maximaal vijf werkdagen terug op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald.
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, stuurt u ons (customercare@colehaan.nl) een mail om ons op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Vergeet daarbij niet om uw ordernummer te vermelden. U kunt desgewenst hiervoor ook het 
Europese modelformulier gebruiken.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mail te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan retour, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij storten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontbinding het aankoopbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. (NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011).

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

U ontvangt direct na uw bestelling een orderbevestiging. Hierin staat ook een link naar het Europese modelformulier.

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren. Ruilen is helaas niet mogelijk. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd en voorzien van alle originele labels geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! Wij geven dan binnen uiterlijk 10 werkdagen na ontvangst van het pakket opdracht om het aankoopbedrag terug te storten op dezelfde rekening als de rekening waarvan het artikel is betaald.

Gratis retourneren enkel vanuit NEDERLAND en BELGIË:

  • Vul de retourbon in die is meegeleverd in uw pakket.
  • U verpakt de artikelen in de originele doos, inclusief dit formulier, de bijbehorende orderbevestiging en alle eventueel bijgevoegde accessoires en/of onderhoudsproducten.
  • Ga naar de DHL Retouren-pagina en vul uw gegevens in:
  1. bij Referentie vult u uw ordernummer in dat bij het pakket hoort.
  2. Als u uw gegevens heeft gecontroleerd klikt u op “Versturen”. U ontvangt dan een email met een formulier waarmee u het kosteloos via een DHL Servicepunt kunt retourneren.
Let op: U verstuurt het pakket naar Fros International B.V. inzake Cole Haan.

* Het is ook mogelijk om via post.nl of een andere vervoerder uw pakket terug te sturen. Zorgt u in dat geval wel voor een duidelijke adressering: Fros International B.V. inzake Cole Haan, Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein. U betaalt dan zelf de verzendkosten.
Nee, Het ruilen tegen een ander artikel of andere maat is helaas niet mogelijk. Mocht u een ander artikel of maat wensen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.
Wij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden om uw privacygevoelige informatie te beschermen. U bepaalt zelf hoe u wilt betalen: via iDeal, creditcard (American Express, VISA of Mastercard), Sofort banking, Bancontact of PayPal. Bij de afronding van uw bestelling maakt u uw keuze hoe u de artikelen wilt betalen in de beschermde omgeving van uw eigen bank via onze payment provider Mollie.com

iDeal  
Als u kiest voor 'Betalen met iDEAL' betaalt u via uw eigen bank. U rekent dan af via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.   

Sofort banking  
SOFORT Banking werkt op basis van het erkende Internetbankieren. U hoeft zich niet eerst uitgebreid te registreren of een virtueel account aan te maken. Alles wat u voor online winkelen nodig heeft zijn uw gegevens en codes voor Internetbankieren.   

Bancontact (België)  
Wanneer je Bancontact gebruikt om online aankopen te betalen, gebeurt dat vanuit je eigen bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving  

VISA/MasterCard od American Express  

Als je kiest voor 'Aankoop met creditcard' betaalt je op het moment dat uw levering door ons wordt verstuurd. Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen op deze site. Je kunt betalen met American Express, VISA of MasterCard. (Creditcard betalingen zijn enkel mogelijk met account en tot maximaal € 1000,-)  

PayPal  

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. 
Wij storten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, terug op de rekening waarvan het artikel betaald is.