Gratis verzending in de Benelux

Klantenservice

Onze tweetalige klantenservice (NL-EN) is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Je kunt ook een email sturen naar: customercare@colehaan.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Heb je een vraag over je order, vermeldt dan altijd het ordernummer in het onderwerp van je mail. Je vindt het ordernummer op de orderbevestiging die je automatisch krijgt toegestuurd na het plaatsen van een bestelling.
Het kan voorkomen dat e-mailbevestigingen in de spambox of in de map ‘ongewenste reclame’ terechtkomen. Check daarom altijd eerst deze mailbox. Heb je de e-mail toch niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice: customercare@colehaan.nl. Vermeld daarbij ook de naam waaronder je de bestelling hebt geplaatst en de besteldatum.
Wij leveren een bestelling binnen 24 uur (werkdagen) aan bij DHL. Vervolgens levert DHL het pakket in de regel binnen 48 uur (binnen Nederland) en binnen 72 uur (binnen België en Luxemburg). Je ontvangt een Track en Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Let op: het kan enkele uren duren voordat deze link actief wordt.
Zolang het artikel nog niet is verzonden, kun je in de meeste gevallen van de bestelling afzien. Je kunt daarvoor een bericht sturen naar customercare@colehaan.nl. Als je al hebt betaald, storten wij na annulering van je aankoop het bedrag binnen maximaal vijf werkdagen terug op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald.
Retour sturen? 

Stap 1 - Controleren
Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u vanaf het moment van thuisbezorging binnen 14 dagen uw product(en) retourneren. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en voorzien van alle originele labels geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen! 

Stap 2 – Inpakken
Vul de retourbon in die is meegeleverd in uw pakket. U verpakt de artikelen in de originele doos samen met de retourbon, de bijbehorende orderbevestiging en alle eventuele bijgevoegde accessoires en/of onderhoudsproducten. Zonder de orderbevestiging kunnen wij uw retour niet afhandelen. 

Stap 3 – Verzenden
U verstuurt het pakket met de vervoerder van uw keuze. Zorg voor een duidelijke adressering: Fros International BV, inz. Cole Haan, Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein, The Netherlands. De verzendkosten zijn voor uw rekening

U ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het pakket het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als de rekening waarmee het artikel is betaald. U kunt dit vinden onder Mollie Payments.

Vragen? 
Neem contact op via customercare@colehaan.nl .
Nee, Het ruilen tegen een ander artikel of andere maat is helaas niet mogelijk. Mocht u een ander artikel of maat wensen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.
Wij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden om uw privacygevoelige informatie te beschermen. U bepaalt zelf hoe u wilt betalen: via iDeal, creditcard (American Express, VISA of Mastercard), Sofort banking, Bancontact of PayPal. Bij de afronding van uw bestelling maakt u uw keuze hoe u de artikelen wilt betalen in de beschermde omgeving van uw eigen bank via onze payment provider Mollie.com

iDeal  
Als u kiest voor 'Betalen met iDEAL' betaalt u via uw eigen bank. U rekent dan af via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.   

Sofort banking  
SOFORT Banking werkt op basis van het erkende Internetbankieren. U hoeft zich niet eerst uitgebreid te registreren of een virtueel account aan te maken. Alles wat u voor online winkelen nodig heeft zijn uw gegevens en codes voor Internetbankieren.   

Bancontact (België)  
Wanneer je Bancontact gebruikt om online aankopen te betalen, gebeurt dat vanuit je eigen bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving  

VISA/MasterCard od American Express  

Als je kiest voor 'Aankoop met creditcard' betaalt je op het moment dat uw levering door ons wordt verstuurd. Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen op deze site. Je kunt betalen met American Express, VISA of MasterCard. (Creditcard betalingen zijn enkel mogelijk met account en tot maximaal € 1000,-)  

PayPal  

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. 
Wij storten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, terug op de rekening waarvan het artikel betaald is.