Gratis verzending in de Benelux

Klantenservice

Wij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden om uw privacygevoelige informatie te beschermen. U bepaalt zelf hoe u wilt betalen: via iDeal, creditcard (VISA of Mastercard), Sofort banking, PayPal of Klarna Pay Later. . Bij de afronding van uw bestelling maakt u uw keuze hoe u de artikelen wilt betalen.
Als u kiest voor 'Betalen met iDEAL' betaalt u via uw eigen bank. U rekent dan af via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
SOFORT Banking werkt op basis van het erkende Internetbankieren. U hoeft zich niet eerst uitgebreid te registreren of een virtueel account aan te maken. Alles wat u voor online winkelen nodig heeft zijn uw gegevens en codes voor Internetbankieren. 
Als u kiest voor 'Aankoop met creditcard' betaalt u op het moment dat uw levering door ons wordt verstuurd. Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen op deze site. U kunt betalen met VISA of MasterCard. (Creditcard betalingen zijn enkel mogelijk met account en tot maximaal € 1000,-) 
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.
‘Achteraf betalen’ geeft klanten uit Nederland en België 30 dagen om de factuur te betalen nadat de bestelling is verzonden. Hierna ontvang je via Klarna de factuur. De daadwerkelijke betaling regel je met Klarna.