Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan ZERØGRAND Wingtip Oxford Marine Blue Leather

Cole Haannummer: W24574
€ 190,00

€ 95,00

  • Bovenwerk van leer. 
  • Volledig gevoerd. 
  • Luxueus meeverend GRANDFØAM-voetbed. 
  • Gewatteerde voering. 
  • EVA-middenzool met rubberen pads.
Why you'll love it
Deze wingtip-schoen is gemaakt van het meest hoogwaardige leer en is een van de lichtste schoenen op de markt. Met behulp van lasers zijn roze en decoratieve handgestikte details toegevoegd. Onze eigen GRANDFØAM zorgt voor ultieme demping en comfort en de natuurlijke stormrand met ribbels en flexibele groeven verbetert de flexibiliteit.
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.