Gratis verzending | Gratis retourneren uit de Benelux

Cole Haan ZERØGRAND Wing Oxford Golf Magnet Wp/Dk Blue

Cole Haannummer: C34631
€ 180,00

€ 126,00

Kleur: Grey
  • Het waterdichte, ondersteunende leren materiaal zorgt dat je droog, comfortabel en mobiel blijft. 
  • De zachte GRANDFØAM-middenzool en de voering zorgen voor voldoende lichtgewicht, flexibele demping zodat je onbeperkt kunt blijven spelen. 
  • De in zones verdeelde hiel en gevoerde tong bieden ongekend comfort en verlichten de druk. 
  • Het multidirectionele rubberen tractieprofiel over de gehele lengte brengt je van de eerste tee naar het terras en alles daartussen.
Why you'll love it
Klassiek, met een twist. Je kunt dankzij de ambitieuze dempende eigenschappen van deze legendarische Oxford-look probleemloos en comfortabel 19 holes uitspelen. De ØriginalGrand Golf Shoe is over de gehele lengte voorzien van een GRANDFØAM-voetbed en heeft een middenzool die de hele dag tijdens elke slag comfort biedt. Het weerbestendige, wingtip-bovenwerk blijft droog, ook als de omstandigheden op de baan steeds slechter worden. Het profiel met multidirectionele tractie zorgt voor stevige grip.
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.