Gratis verzending | Gratis retourneren uit de Benelux

Cole Haan ZERØGRAND Wing Oxford Closed Hole Woodbury/Leather Ivory

Cole Haannummer: W14476-13
€ 190,00

€ 133,00

  • Bovenwerk van leer. 
  • Volledig gevoerd Luxueus meeverend GRANDFØAM-voetbed. 
  • EVA-middenzool en een buitenzool van rubber
Why you'll love it
Onze best verkochte ZERØGRAND brengt mannen en vrouwen nader tot elkaar in een perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke styling. Gemaakt van leer met slangenprint en lasergesneden details. Met rubberen zolen vervaardigd met Grand.ØS-technologie, ontworpen met het oog op flexibiliteit en verminderd gewicht.

Great for
commuting
working
kicking back
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.