Gratis verzending | Gratis retourneren uit de Benelux

Cole Haan ZERØGRAND Packable Bucket Hat Ironstone

Cole Haannummer: F11878

€ 40,00

  • Waterbestendige polyester hoed.
  • Polyester voering.
  • Eén maat voor iedereen.
  • Katoenen zweetband aan de binnenkant.
Why you'll love it
Laat je retro jaren '90 stijl zien met de ZERØGRAND Packable Bucket Hat. Gemaakt van zacht, waterafstotend polyester. Deze hoed is gemakkelijk op te rollen in de bagage en vast te zetten met het wikkel-omslag drukknoopje.

Great for
Sunny Days
exploring
traveling

Weerbestendig

Stof is niet gevoelig voor doorweken of waterschade. Weerstaat lichte regen of sneeuw.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.