Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan ZERØGRAND Outpace II Running Shoe Leopard Print

Cole Haannummer: W23518
€ 170,00

€ 85,00

  • Bovenwerk van ademend gaas. 
  • Dankzij Superfeel Foam zet je krachtiger af en land je zachter. 
  • Je loopt soepeler en sneller. 
  • Een in zones verdeelde rubberen buitenzool zorgt voor superieure grip en tractie.
Why you'll love it
Omdat het veel eenvoudiger is om actief en stijlvol te blijven als je over de juiste uitrusting beschikt, hebben we de ZERØGRAND Outpace 2 ontwikkeld. Deze veelzijdige hardloopschoenen zijn ideaal om te presteren tijdens korte hardlooptrajecten of trainingssessies, maar misstaan ook zeker niet onder een nette broek en overhemd. Het bovenwerk is gemaakt van ademend gaas en met ons gloednieuwe Superfeel Foam zet je krachtiger af en land je zachter. Je loopt soepeler en sneller. De verstevigde tong, het vetersysteem en het interne ontwerp zorgen voor aanpasbare ondersteuning.

Great for
running
city living
working out
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.