Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan Tahoe Featherfeel Chelsea Boot Black/White

Cole Haannummer: W25092
€ 199,99

€ 99,00

Kleur: Black/White
  • Bovenwerk van leer.
  • Makkelijk aan en uit te trekken door de dubbele laag Gore-Tex.
  • Volledig gevoerd.
  • Sportieve lichte en krachtig terugverende middenzool van foam.
  • Hoogwaardige rubberen buitenzool.
  • De buitenzool is speciaal ontwikkeld om het gewicht te beperken, demping te maximaliseren en de flexibiliteit te verbeteren.
Why you'll love it
<div><span style="letter-spacing: 0px;">Maak kennis met de Tahoe Featherfeel Boots. Een klassieke look in onze meest lichte uitvoering ooit. Deze veelzijdige Chelsea-laarsjes hebben een bovenwerk van zacht leer en een sportieve middenzool van foam om comfortabel op gang te komen.&nbsp;</span><br></div>

Great for
city living
weather
exploring
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.