Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan Greenwich Bootie Black Leather

Cole Haannummer: W24532

€ 250,00

Kleur:
  • Waterdichte leren bovenwerk. 
  • Gevoerd met textiel. 
  • Luxueus gevoerde GRANDFØAM buitenzool. 
  • Rubberen buitenzool.
Why you'll love it
Onze waterdichte leren Greenwich Booties zijn des te meer moeiteloos met de hulp van een paar impactvolle ontwerpelementen, zoals een treklipje met D-ring aan de achterkant en een paar elastische zijpanelen om ze gemakkelijk uit te trekken. Draag deze klassieke stijl met een korte spijkerbroek of een rok en een panty.

Great for
city living
commuting
weather

Waterdicht

De buitenlagen vormen een barrière tegen regen en sneeuw. Blijf droog, zelfs in de natste omstandigheden.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.