Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan Cloudfeel Weekender 2.0 Venetian Stormcloud

Cole Haannummer: C33564
€ 140,00

€ 70,00

  • Nubuck bovendeel.
  • Comfortabel voorgevormd voetbed met een textielbekleding.
  • Lichtgewicht EVA-middenzool met rubberen buitenzool geeft superieure tractie, terwijl je toch licht op je voeten blijft.
Why you'll love it
Iedereen hield zo van de luxueuze lichtgewicht demping van de zeer populaire Cloudfeel-collectie, dat we een paar verfijningen hebben doorgevoerd en het aanbod hebben uitgebreid. We hebben de zool van de traditionele Venetiaanse loafer uitgehold en opgevuld met GRANDFØAM met demping, zodat je het gevoel hebt dat je op wolken loopt. Elk element is ontworpen om lichtgewicht comfort een stap verder te brengen. Met een rubberen zool voor tractie.

Great for
Sunny Days
kicking back
traveling
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.