Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan Cloudfeel Waterproof Snowboot Mini Black

Cole Haannummer: W22243
€ 159,99

€ 80,00

  • Waterdichte suède schoenen. 
  • De schacht is deels afgewerkt met nepbont; de rest van de voering is van gewatteerd textiel. 
  • Cloudfeel rubberen middenzool met dubbele durometer. 
  • Spuitgegoten slipvaste buitenzool.
Why you'll love it
De Cloudfeel Snow Mini Boot is perfect voor een stijlvolle winterse look tijdens frissere dagen als er sneeuw in de lucht zit. We hebben in de zool van deze traditionele winterschoenen ruimte gemaakt voor meeverend foam zodat het lijkt alsof je op wolkjes loopt. De buitenkant is van waterdicht suède en de voering is afgewerkt met zacht nepbont.

Great for
exploring
city living

Waterdicht

De buitenlagen vormen een barrière tegen regen en sneeuw. Blijf droog, zelfs in de natste omstandigheden.

Stabiele Tractie

Doordacht ontwerp en componenten in de zool verzekeren tractie in elke omstandigheid. Beweeg vol vertrouwen over elk terrein.

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.