Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 5.ZERØGRAND WRK Sneaker Alabaster-Silver Birch

Cole Haannummer: C35899-31
€ 330,00

€ 112,00

Kleur: Beige

Maatadvies: heeft u een halve maat, dan adviseren wij u de kleinste maat te bestellen.

  • Treklipje aan de achterkant voor gemakkelijk aan- en uittrekken. 
  • Ghillie cord veter systeem + tong en voering constructie ontworpen voor optimale verstelbaarheid. 
  • EVA voetbed dempt elke stap. 
  • Grand 360 EVA tussenzool. 
  • ZERØGRAND 5.0 diamantvormig ontwerp zorgt voor meer flexibiliteit, terwijl het gedempte schuim onder de voet zorgt voor een zachtere stap. 
  • Zacht en flexibel weltmateriaal gecombineerd met weltuitsparing voor extra flexibiliteit. 
  • Flex-groeven over de hele lengte van de rubberen tussenzool, ontworpen om uw voet vrij te laten bewegen.
Why you'll love it
De 5.ZERØGRAND WRK Sneaker is gebouwd voor aanpasbaarheid en stijl en is een klasse apart. Met treklipjes aan de achterkant voor gemakkelijk aan- en uittrekken en een ultrazachte tussenzool vormen deze werksneakers voor heren de perfecte balans tussen tractie en flexibiliteit. Bovendien zorgt het Ghillie cord vetersysteem ervoor dat je elke keer de perfecte pasvorm krijgt.

Great for
working
kicking back
celebrating

Ideale pasvorm

De constructie omarmt de contouren van jouw lichaam voor de meest persoonlijke pasvorm. Optimaal comfortabel vanaf het allereerste draagmoment.

Natuurlijke flexibiliteit

Slim ontwerp en techniek bootsen de natuurlijke beweging van de voet na. Beweeg soepel van hiel tot teen met minder vermoeidheid.

Stabiele Tractie

Doordacht ontwerp en componenten in de zool verzekeren tractie in elke omstandigheid. Beweeg vol vertrouwen over elk terrein.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.