Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Stitchlite Oxford Navy

Cole Haannummer: C36418-31
€ 250,00

€ 100,00

Kleur: Blue

Maatadvies: heeft u een halve maat, dan adviseren wij u de kleinste maat te bestellen.

  • De interne Stitchlite ™ schoen zorgt voor een sok-achtige fit. 
  • Natural Flexibility: Diepe groeven in de zool zorgen voor een optimaal bewegingsbereik. 
  • Responsive Cushioning: Het schuimsysteem met drievoudige dichtheid maakt van een geklede schoen een atletische schoen. 
  • Steady Traction: Een opnieuw ontworpen profiel over de gehele lengte biedt grip in alle omstandigheden.
Why you'll love it
ZERØGRAND zette de wereld van geklede schoenen op zijn kop. En sommigen hadden hier gewoon genoegen mee genomen. Wij zijn daarentegen altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en leggen de lat continue hoger, voor onszelf en voor onze producten. 4.ZERØGRAND is daarmee ontegenzeggelijk bewijs dat je, zelfs als je al iets geweldigs hebt gemaakt, het nog beter kan maken! Gemaakt met geheel nieuwe drielaags schuimdemping voor zacht loopcomfort, terwijl de diepere flex-groeven uitzonderlijk comfort bieden. Een lichtgewicht maar duurzame TPU buitenzool over de hele lengte geeft u alle grip die u zoekt.
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.