Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Stitchlite Boot Wr Peacoat/Dark Denim Knit/Ivory

Cole Haannummer: C34858
€ 230,00

€ 105,00

  • Waterdicht: Waterdicht Stitchlite™ knit bovenwerk. 
  • Responsieve demping: Het dempingsysteem van foam geeft de schoen een sportieve uitstraling. 
  • Stabiele tractie: Het opnieuw ontworpen profiel loopt over de gehele lengte en biedt duurzame grip onder alle omstandigheden.
Why you'll love it
Bereid je voor op een winters landschap met de 4.ZERØGRAND Hiker Boot. Deze look is klaar voor de winter met waterdicht knitted materiaal dat op gure dagen beschermt tegen regen en sneeuw. Om sportief en dynamisch loopcomfort te bieden, hebben we het Stitchlite™ bovenwerk gecombineerd met ons geavanceerde dempingsysteem van foam. Het opnieuw ontworpen profiel loopt over de gehele lengte en biedt perfecte grip onder alle omstandigheden.

Great for
exploring
city living

Weerbestendig

Stof is niet gevoelig voor doorweken of waterschade. Weerstaat lichte regen of sneeuw.

Lichtgewicht constructie

De samenstellingen van de onderdelen zijn zorgvuldig gekozen om minder te wegen, zodat je altijd verder kunt.

Stabiele Tractie

Doordacht ontwerp en componenten in de zool verzekeren tractie in elke omstandigheid. Beweeg vol vertrouwen over elk terrein.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.