Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Oxford Cement Nubuck/Safety Yellow

Cole Haannummer: C33629
€ 220,00

€ 110,00

  • De upper met decoratieve details op een klassieke wingtip oxford is vervaardigd uit nubuck.
  • Een interne Stitchlite™ bootie zorgt voor een comfortabele, sokachtige pasvorm.
  • De demping van schuim in drie lagen zorgt voor een uitgebalanceerde stap en optimale ondersteuning.
  • De duurzame en lichtgewicht TPU buitenzool zorgt voor meer comfort onder de voeten, terwijl de diepe rubberen flex-groeven zorgen voor een natuurlijker gevoel.
Why you'll love it
ZERØGRAND was de vernieuwing die de wereld van de geklede schoenen op zijn kop zette. Voor sommige mensen zou dat genoeg zijn geweest, maar wij blijven altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en hogere normen - voor onze producten en voor onszelf. Dus beschouw 4.ZERØGRAND als het onweerlegbare bewijs dat je iets geweldigs kunt hebben en het toch nog kunt verbeteren. Ontworpen met een geheel nieuw foamsysteem met drievoudige dichtheid dat zorgt voor een zachte tred, terwijl diepere flex-groeven uitzonderlijk loopcomfort bieden. Een lichtgewicht maar duurzame TPU buitenzool biedt over de hele lengte alle tractie die je nodig hebt.

Great for
kicking back
city living
Sunny Days

Natuurlijke flexibiliteit

Slim ontwerp en techniek bootsen de natuurlijke beweging van de voet na. Beweeg soepel van hiel tot teen met minder vermoeidheid.

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Lichtgewicht constructie

De samenstellingen van de onderdelen zijn zorgvuldig gekozen om minder te wegen, zodat je altijd verder kunt.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.