Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Chukka Wp Ch British Tan/Ch Java Wp

Cole Haannummer: C34854
€ 230,00

€ 115,00

  • Het bovenwerk is gemaakt van waterdicht leer. 
  • Luxueus meeverend GRANDFØAM-voetbed. 
  • Duurzame en lichte TPU-buitenzool met diepe flexibele rubberen groeven

Why you'll love it
De 4.ZERØGRAND Chukka is waterbestendig, warm en comfortabel en is een veelzijdig winters alternatief voor lompe snowboots. De zachte GRANDFØAM-middenzool zorgt voor uitzonderlijk comfort, zowel onderweg naar het werk als tijdens avontuurlijke wandelingen in het weekend. Het opnieuw ontworpen profiel van de buitenzool loopt over de gehele lengte en biedt stevige grip onder alle omstandigheden.

Great for
city living
exploring

Waterdicht

De buitenlagen vormen een barrière tegen regen en sneeuw. Blijf droog, zelfs in de natste omstandigheden.

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Stabiele Tractie

Doordacht ontwerp en componenten in de zool verzekeren tractie in elke omstandigheid. Beweeg vol vertrouwen over elk terrein.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.