Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Avant Oxford Leopard Print Stitchlite™

Cole Haannummer: W23084
€ 170,00

€ 85,00

Kleur: Leopard
  • De in zones verdeelde Stitchlite™ en het bovenwerk van ademend en ondersteunend textiel zorgen voor een uitstekend pasvorm en voldoende ventilatie zonder dat dit ten koste gaat van het geringe gewicht. 
  • De zachte GRANDFØAM-middenzool zorgt de hele dag lang voor uitzonderlijk comfort. 
  • Het opnieuw ontworpen profiel loopt over de gehele lengte en biedt stevige grip onder alle omstandigheden.
Why you'll love it
De 4.ZERØGRAND Avant Oxford combineert in zones verdeelde Stitchlite™ knit met een ventilerend bovenwerk van ademend en ondersteunend textiel en weegt toch bijna niks. De zachte GRANDFØAM-middenzool zorgt voor wendbaarheid en biedt de hele dag comfort. Afgewerkt met een profiel over de gehele lengte voor duurzame grip onder alle omstandigheden.

Great for
working
kicking back
city living

Verbeterd ademend vermogen

Ventilerende details en temperatuur-regulerende materialen ademen met je mee. Blijf koel en droog, de hele dag, elke dag.

Modern vakmanschap

Precisietechniek binnen handgemaakte details. Zie er altijd zo goed uit als je je voelt.

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.