Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND All Day Slide Black/Black

Cole Haannummer: W22982
€ 80,00

€ 40,00

• Lichtgewicht en duurzaam GRANDFØAM multi-componenten bovenwerk biedt luxueus comfort voor je dagelijkse bezigheden.
• Een gegroefd patroon op de vamp zorgt voor luchtstroom naar je voet en voor extra flexibiliteit tijdens het bewegen.
• Een voorgevormde ZERØGRAND buitenzool met flex-groeven zorgt voor ondersteunende flexibiliteit bij elke stap.
• Bevat ons Grand 36Ø Design en Engineering Systeem: Een rigoureuze, top-tot-teen, rond-de-klok methodologie die doelgerichte innovatie combineert met de absoluut beste materialen en vakmanschap.
• Om vuil, zand en ander licht vuil te verwijderen, gewoon water op kamertemperatuur erover laten stromen en indien nodig de vlekjes reinigen.

Why you'll love it
We hebben de 4.ZERØGRAND Slide Sandal gemaakt met ons uiterst lichte en duurzame GRANDFØAM, dat luxueuze demping biedt voor stranddagen, barbecues in de achtertuin, boodschappen doen of gewoon wat rond je huis struinen. De schoenen zijn afgewerkt met een voorgevormde ZERØGRAND buitenzool met flex-groeven voor een betere luchtstroom en meer flexibiliteit tijdens het lopen.

Great for
Sunny Days
kicking back
traveling
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.