Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND All-Day Loafer Navy Ink-Directoire Blue

Cole Haannummer: C34816
€ 180,00

€ 90,00

  • Dit model valt ruim. Draag je een halve maat in een gemiddelde breedte? Kies dan voor een halve maat kleiner (kies je gewone maat als je een brede maat hebt).
  • Het bovenwerk is gemaakt van licht en duurzaam GRANDFØAM en biedt dagelijks luxueus comfort tijdens drukke bezigheden.
  • De handgestikte naden voegen een modern creatief tintje toe, zodat jouw coole stijl past bij hoe jij je voelt.
  • De openingen aan de bovenkant zorgen voor ventilatie en extra flexibiliteit tijdens het bewegen.
  • De voorgevormde ZERØGRAND-buitenzool heeft flexibele groeven die bij elke stap ondersteunende flexibiliteit bieden.
  • Met ons Grand 36Ø Design & Engineering-systeem: Een nauwkeurige, complete methodologie waarbij doelmatige innovatie wordt gecombineerd met de allerbeste materialen en echt vakmanschap.
  • Vlekken door modder, zand en ander vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met water op kamertemperatuur.
Why you'll love it
We keren in dit seizoen weliswaar officieel terug naar kantoor, maar dat maakt niet uit als je de zomer nog in je bol hebt. De 4.ZERØGRAND All-Day Loafer geeft een gedurfde draai aan een tijdloze klassieker en vormt een vrolijke noot op kantoor en daarbuiten. Dat heb je wel verdiend. De meeverende demping, het lichte design, de handgestikte naden en het eenvoudig te reinigen materiaal maken van de 4.ZERØGRAND All-Day Loafer een gedurfde en opvallende look.

Great for
kicking back
traveling
city living

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Modern vakmanschap

Precisietechniek binnen handgemaakte details. Zie er altijd zo goed uit als je je voelt.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.