Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 2.ZERØGRAND Stitchlite Oxford Sleet/Marine Blue/Optic White

Cole Haannummer: C33737
€ 200,00

€ 100,00

Why you'll love it
De 2.ZERØGRAND Oxford met Stitchlite™: meer energie, meer ademend vermogen, minder gewicht. Het gebreide bovenwerk en de uitgekiende constructie bevorderen de luchtstroom en verkoeling, terwijl het Grand.ØS Energy-schuim zorgt voor gerichte demping precies waar je het nodig hebt. Een afgewerkte jersey steek in de bovenzijde zorgt voor een gemakkelijke instap en strak breiwerk in het middenvoet-gebied zorgt voor ultieme mediale en laterale stabiliteit. De 2.ZERØGRAND Oxford met Stitchlite™ is ongelooflijk licht en is het toppunt van lichtgewicht zodat niets je zwaarder maakt. Met rubberen noppen op de voorvoet en hiel voor meer tractie.
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.