Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Seventy-Five Sport Ox Black Nubuck/Gray

Cole Haannummer: C33823
€ 220,00

€ 110,00

  • Bovenwerk van leer en textiel.
  • Drievoudig gelaagde schuimvulling zorgt voor comfort, balans en ondersteuning.
  • Diepe flex-groeven in de buitenzool zorgen voor natuurlijke, gemakkelijke beweging.

Why you'll love it
In de numerologie staat het getal 75 voor creatieve expressie, intuïtie, vrijheid en inspiratie. We hebben de innovatieve designelementen van 4.ZERØGRAND gecombineerd met de optimistische energie van het getal 75 en op die manier de 4.ZERØGRAND Seventy-Five Sneaker gecreëerd. Met versterkte kleuraccenten op het hoogwaardige bovenwerk, de drielaags GRANDFØAM-zool voor de demping van een technische hardloopschoen en opvallende flex-groeven in de buitenzool voor stevige grip. Deze high-octane sneaker bevindt zich op het kruispunt van creatie, innovatie en persoonlijke expressie.

Great for
kicking back
city living
Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.