Gratis verzending in de Benelux

Cole Haan 4.ZERØGRAND Loafer Ombre Blue Nubuck/Optic White-Blue Tint

Cole Haannummer: C34106
€ 220,00

€ 110,00

  • Lederen upper
  • Meerlaagse schuimrubberen demping zorgt voor een uitgebalanceerde tred en betere ondersteuning.
  • De duurzame en lichtgewicht TPU buitenzool zorgt voor meer comfort onder de voeten, terwijl diepe rubberen flex groeven zorgen voor een meer natuurlijk gevoel.
Why you'll love it
In een tijd waarin iedereen de regels over hoe de wereld werkt herschrijft, herschrijft de 4.ZERØGRAND de regels van hoe een loafer werkt. De 4.ZERØGRAND is ontworpen met systemische lagen GRANDFØAM, dat de hele dag comfort en een zachte tred biedt, terwijl diepere flex-groeven uitzonderlijk loopcomfort bieden. Een lichtgewicht maar duurzame TPU buitenzool over de hele lengte biedt alle tractie die je nodig hebt.

Great for
city living
kicking back

Ideale pasvorm

De constructie omarmt de contouren van jouw lichaam voor de meest persoonlijke pasvorm. Optimaal comfortabel vanaf het allereerste draagmoment.

Lichtgewicht constructie

De samenstellingen van de onderdelen zijn zorgvuldig gekozen om minder te wegen, zodat je altijd verder kunt.

Responsieve demping

Goed doordachte samenstelling van gepatenteerde dempings-componenten dempen elke stap zacht. Comfort in optima forma voor uw dagelijkse bezigheden.

Verzending:
Een bestelling wordt in de regel binnen 24 uur (binnen opeenvolgende werkdagen) door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvangt u een Track & Trace code. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.

Bezorgproces DHL 
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van DHL een email. Dan heeft u direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt u een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kunt u direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). 

U kunt ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt u er dus voor dat u uw e-mailadres duidelijk invult.  

Verzendkosten 
Gratis verzending vanaf €50! 
Bij bestellingen onder €50:  
  • Nederland = €5
  • België, Luxemburg = €7  

Retourzendingen: 
Retourzendingen kunnen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten plaatsvinden. 
U bereikt onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur via het nummer +31 30 6879297 of via customercare@colehaan.nl.